Kronospan sponsorem strategicznym turnieju Mielec Cup

Sukcesem zakończył się tegoroczny Mielec Cup, w którym udział wzięło 28 drużyn piłkarskich. Dwa dni zmagań zakończyły się zwycięstwem drużyny Mako Drew.. - Poziom rozgrywek był zdecydowanie najwyższy w historii - mówi Sebastian Peret, Prezes Klubu Młodych Liderów. J
Kronospan strategicznym sponsorem Młodzieżowej Akcji Letniej

Kronospan po raz kolejny wspiera wydarzenia „Młodzieżowej Akcji Letniej”, organizowanej dla mieszkańców Mielca przez „Fundację Klub Młodych Liderów”. W ubiegłym roku na wielu wyjątkowych, profesjonalnie i z rozmachem przeprowadzonych wydarzeniach bawiły się tysiące mielczan.
Kronospan sfinansował operację serca dla Zosi

Po otrzymaniu informacji o konieczności przeprowadzenia w jak najszybszym czasie operacji serca trzyletniej Zosi Marszałek - małej mieszkanki naszego miasta - Zarząd Kronospan Mielec podjął natychmiastową decyzję o sfinansowaniu zabiegu, aby uratować życie dziewczynki. Przekazaliśmy 42 000 zł, niezbędne do przeprowadzenia operacji w klinice w Münster.
Kronospan ze Św. Mikołajem odwiedził chore dzieci

Prezenty mikołajkowe dla najmłodszych pacjentów mieleckiego szpitala, ufundowane przez Kronospan, połączone z wizytą Św. Mikołaja są już wieloletnią, miłą i niezwykle pożyteczną tradycją. Upominki przynoszą radość zarówno chorym dzieciom, jak i personelowi oddziału pediatrycznego.
Innowacyjny system ochrony powietrza

Kronospan Mielec rozpoczyna kolejny etap wdrożenia systemu urządzeń ochrony powietrza - UTWS. Zakończenie modernizacji planowane jest na koniec 2017 roku. Inwestycja znacząco zmniejszy oddziaływanie zakładu na otoczenie.. W związku z pracami modernizacyjnymi na półt
Kronospan sponsorem strategicznym turnieju Mielec Cup

Kronospan strategicznym sponsorem Młodzieżowej Akcji Letniej