Kronospan Design Center areną zmagań psich championów

W listopadzie 2016 teren Kronospan Design Center w Szczecinku wypełni się psimi kandydatami do tytułu championa w ramach Krajowej Wystawy Psów Rasowych.

Wystawa, według założeń organizatora - Polskiego Związku Kynologicznego - przyciągnie 11 listopada 2016 do Szczecinka ponad 700 rasowych psów zarówno z kraju, jak i z zagranicy. Kronospan Design Center zostało wybrane przez związek kynologiczny na miejsce konkursu, ze względu na walory estetyczne, nowoczesność, a także merytoryczne wsparcie i profesjonalizm właściciela centrum - Kronospanu.

Część główna Krajowej Wystawy Psów Rasowych będzie związana z polskimi psami, ze względu na charakter konkursu, jednak swoje wdzięki i umiejętności zaprezentują też psi reprezentanci z innych krajów. Wydarzenie skierowane jest do wszystkich wielbicieli czworonogów. Organizator zaprasza zarówno dorosłych, jak i dzieci; przewiduje symboliczną opłatę za wstęp oraz dodatkowe zniżki dla rodzin wielodzietnych.

Wystawa psów, spotkanie firmowe, koncerty, szkolenia, spotkania z klientami, targi czy warsztaty – tego typu wydarzenia odbyły lub odbędą się w niedługim czasie w komfortowych obiektach Kronospan Design Center w Szczecinku. Inwestycje Kronospanu, oprócz wartości gospodarczej, stają się także miejscem wydarzeń i atrakcji kulturalnych dla mieszkańców Szczecinka oraz wielu gości z całego świata.

Zapraszamy do wynajmowania większych lub mniejszych powierzchni w Kronospan Design Center. Prosimy o kontakt: tel. 94 37 30 100 lub email: kancelaria.szczecinek@kronospan.pl

Wystawa_psow_fotka_Photodune_BAK_kupione_15294437.jpg